tiistai 1. helmikuuta 2011

Kevättä kohti


Ulkona on muutaman päivänä ollut ihan mieletön auringonpaiste. Mahtavaa, kevät tulee sittenkin! Voi että inhoan tuota synkkää ja pimeää tammikuuta, helmikuukaan ei kuulu suosikkeihini mutta maaliskuu onkin jo melkein kevättä. Meillä on nämä aurinkoiset pakkaspäivät kuluneet muuttoa järjestellessä. Mies on illat tekemässä remonttia uudessa kodissa ja minä pakkaan täällä vanhassa kodissa lapset apumiehinä. Vähän haastavaa heidän kanssaan pakata kun joka laatikosta löytyy jotain mielenkiintoista mitä he haluaisivat ottaa leikkeihinsä mukaan, mutta kyllä se tästä.


Eiliseltä kirppiskierrokselta tarttui mukaan tosi kiva ja minun tyylinen Marimekon kangas, Fujiwo Ishimoton Bambunkukka. Taitaa päätyä tulevaan makuuhuoneeseen verhokapaksi tai tyynyiksi sängyn päälle.
Kirpparilta löytyi myös vaatetta kahdelle pienimmälle, keväisiä hempeitä sävyjä :D Pienimmälle kauluspaita kesän juhliin ja keskimmäiselle arkivaatetta.

4 kommenttia:

 1. Onko sun oikea nimi Anni Linnea? Mun on. Mää oon ihan järkyttynyt. Enkö olekaan ainutlaatuinen?? :)

  VastaaPoista
 2. Voih ja oih mitkä löydöt kirpparilta. ite en koskaan löydä mitään.

  VastaaPoista
 3. Laura: Joo, muutetaan isompaan:) ostettiin J:n kotitalo, hurjasti enemmän tilaa entiseen verrattuna.

  Anni: Ei ole oikea nimeni, nimi oli vaihtoehtona meidän ensimmäiselle lapselle mutta emme sitten valinneetkaan tuota nimeä. Mutta kaunis nimi se on!

  Pauliina: täytyy käydä usein niin silloin löytöprosenttikin kasvaa :)

  VastaaPoista