torstai 4. marraskuuta 2010

Modern Art

Blogi on ollut ihan heitteillä pari viikkoa. Olen ollut tosi väsynyt vauvan huonojen unien ja muiden kiireiden vuoksi. Nyt kuitenkin näyttää siltä että vähän helpottaa, vauvalle aloitettiin refluksilääkitys ja se auttaa. Vyöhyketerapiassakin käytiin ja ilmeisesti sen avulla viime yö meni yhdellä herätyksellä, mieletöntä!

Pidimme ystäväni kanssa kaksi viikkoa kirppispöytää. Tavara meni aika kivasti kaupaksi. Voi hyvänen aika että sitä tavaraa riittääkin! Vielä olisi vaikka kuinka paljon myytävää, samoin SPR:n kirppikselle ja hyötykäyttöasemalle on menossa iso kasa tavaraa. Päätin että tästä lähtien ostan aina kirppistuotoilla yhden sisustusesineen, sellaisen josta olen haaveillut pitkään. Nyt ostin Yki Nummen Modern Artin. Rakastan tuota valaisinta! Kymmenen vuotta sitten asuin erään huonekaluliikkeen yläkerrassa, liikkeessä myytiin Artekin huonekaluja, Yki Nummen ja Eero Aarnion valaisimia ja kaikkea muuta minuun vetoavaa. Silloin ajattelin että olisinpa joskus niin rikas että saisin ostettua Modern Artin. Tulihan se päivä vihdoin, kirppistuotoilla ja Kelan äitiyspäivärahoilla :D
Täsä kuluneesta päivästä riittäisikin postattavaa, hurautimme nimittäin ystäväni Ullan kanssa naapurikaupunkiin helmiostoksille. Kirjohelmessä riitti nähtävää ja ostettavaa vaikka kuinka. Mentiin aika sekaisin ja iso kasa helmiä lähti mukaan. Aikomuksena olisi muutta helmet koruiksi joulupaketteihin. Toivottavasti ehdimme toteuttaa visiot. Huomenna otan kuvia päivänvalossa, nyt ei oikein onnistunut.

2 kommenttia: