torstai 23. syyskuuta 2010

4-vuotias

Eilen vietimme hyvin prinsessahenkisiä 4-vuotissynttäreitä. Kyllä aika kuluu nopeasti! Ihan vasta kainalossani tuhisi ruttuista thaimummoa muistuttava käärö, ja nyt hän on jo 4-vuotias reipas kerholainen.Synttäreitä odotettiin kovasti, pari edeltävää yötä meni heräillessä kun jännitys oli niin kova. Aamulla synttärisankari pääsi leikkipuistoon hoitoon, oli tärkeää päästä sinne koska synttärisankari saa pitää kruunua päässä kun menevät mökkiin sisälle syömään eväitä. Illalla meillä oli ystäviä juhlimassa. Lahjatoiveet päivänsankari esitti jo useita viikkoja ennen juhlapäivää: Barbie-nukke ja Marimekon paita. Molemmat löytyivät paketeista :D2 kommenttia:

  1. Jännä, kuinka aika kuluu! Minäkin muistan Teijän nelivuotiaan alle kaksivuotiaana komentamassa ottaamaan takkia pois meijän esikoiselta, joka tuli teille ekan kerran kylään :D

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! Nyt pääsit kommentoimaan :D Jäi puhelu ihan kesken kun piti alkaa niitä lakkeja sovittelemaan, mullakin oli huippuja kirppislöytöjä. Raportoin niistä huomenna.

    VastaaPoista