sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Viikonloppu

No niin, vihdoinkin voimme mieheni kanssa nauttia aamukahvit samanlaisista mukeista. Päätin ryhtyä keräämään mustavalkoista Paratiisia, ja aloitin ostamalla miehelle syntymäpäivälahjaksi mukin. Nyt sain sarjaan täydennystä kun mies osti mulle oman. Varmaan kyllästynyt kun lainailen jatkuvasti hänen kuppiaan. Väittää tosin ettei hänelle ole väliä mistä kupista kahvinsa juo...

Miehen ja lasten antamasta paketista paljastui myös aikaisemmassa postauksessa ollut Marimeko harmaa olkalaukku, aivan ihana!

Illalla synttärikahviteltiin, vanhempani, sisko poikaystävänsä kanssa ja toinen sisko lastensa kanssa olivat meillä. Tarjoilut tekivät kauppansa ja tupakin saatiin siivottua pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Vauva on nimittäin ollut kovin mahavaivainen tällä viikolla eikä ole juuri päiväunia nukkunut. Keskimmäinen on ryhtynyt myös päiväunilakkoilijaksi, karjuu vain kovaa "ei nuku, ei"". Ja ei tosiaan sitten nuku. Väsymys kuitenkin vei voiton, ja raukka nukahti kesken juhlavalmistelujen vessan oven eteen.Äiti toi tosi kauniin kukkakimpun. Valkoista gerberaa ja valkoisia lumimarjoja, muistuttaa vähän kimppuja joita meillä oli pöydissä hääjuhlassamme: samoja kukkia ja marjoja mutta viininpunaisina. Rakastan kukkia, mutta haluan kimppujen olevan tietynlaisia. Ehdoton nou nou on valkoinen harsokukka. Sitä en kestä ollenkaan, toinen epäsuosikki on kirjavat kimput. Mieluiten vain yhtä väriä plus vihreää, kaksikin väriä vielä menee mutta sitä enemmän värejä on jo liikaa.

Vieraiden lähdettyä saatiin väsyneet lapset ajoissa nukkumaan ja ehdin vielä koruhommiin. Valkoisia lasihelmiä ja metallilinkkejä. Noita linkkejä olen pihdannut vaikka kuinka kauan että keksisin kivan mallin johon ne käytän. Vihdoin sain idean laittaa ne yhteen noiden valkoisten kanssa, tykkään tosi paljon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti