perjantai 24. syyskuuta 2010

Sadepäivä

Aamulla olin aivan varma että päivästä tulee katastrofaalinen. Yö oli hirveä, herätyksiä x miljoona. Aamulla oli tarkoitus mennä kyläilemään, mutta jouduin perumaan sen kun lapset olivat niin räkäisiä ja yskivät. Vettä tuli taivaan täydeltä niin oltiin sisällä jumissa. Mutta ihan kiva päivä tuli, onneksi lapsilla riitti mielikuvitusta keksiä kaikenlaista puuhaa. Leivottiin, kaikki pääsivät kylpyyn, askarreltiin, siivottiin ja tietty leikittiin prinsessoja. Harmi ettei päiväunet maistu noille isommille lapsille. Mamma olisi mielellään kellahtanut pikkumiehen viereen päiväunille, mutta ei auta kun ei muita väsytä. Toivotaan ensi yöstä hiukan parempaa (tai sanotaanko että viime yön tapahtumista suunta on vain ylöspäin).

Niin ja ne eiliset kirppislöydöt. Tikkitakit molemmille tytöille, 3 euroa kpl. Marimekkoa jokaiselle: vanhimmalle paita, keskimmäiselle yöhousut ja pienimmälle paita.


3 kommenttia:

 1. Mulla oli kans aamusta semmonen fiilis, että tästä päivästä tulee karmea. No, ei tullukaan, oltiin hyvillä mielin sisällä melkeen koko päivä. Toisaalta välillä ihan kiva että sataa, eipä tarvi pakolla taistella ulos. Meinaa pukeminen olla välillä yks tahtojen taistelu ;)

  Meilläkään Kalle ei enää taho joka päivä nukkua päikkäreitä, se on kyllä harmi. Mut sammuivat ny kumpiki sitte jo 21.15 yöunille, mikä on meillä harvinaista herkkua!

  VastaaPoista
 2. Joo se on kyllä kiva kun ei tarvitse illalla taistella nukkumaanmenon kanssa. Meilläkin illat on välillä olleet melkoista rallia.

  Kotipäivät kyllä välillä kivoja! Meillä on ollut nyt niin vauhdikkaita viikkoja kun Selina käy kerhossa 2 kertaa viikossa, lisäksi käydään perhekerhossa ja Selina haluaisi vielä yhtenä päivänä viikossa mennä leikkupuistoon hoitoon.

  VastaaPoista
 3. Oi, vielä hienommat nuo takit kun mitä ajattelin!

  VastaaPoista