maanantai 4. lokakuuta 2010

Erityisen mukava päivä

Oli kyllä taas niin mahtava päivä vaikka yö antoikin ennusmerkkejä karmesta päivästä. Herätyksiä oli taas vaikka kuinka monta, ja pienin päätti aloittaa aamun jo viiden jälkeen. Vietiin mies töihin, ja ajettiin ystäväni luokse. Hän vei oman tyttönsä ja meidän vanhimman kerhoon, juotiin rauhassa kahvit ja vähän suunniteltiin joulua. Sitten lähdettiin porukalla kaupunkiin: minä ja kaksi pienintä sekä ystäväni ja hänen kaksi pienintä. Aamupäivä meni kauppoja kierrellessä, ei me mitään ihmeellisempiä löydetty mutta jotain kuitenkin. Hennesiltä ostin vanhimmalle tytölle samanlaiset polvisukat kuin pikkusiskolla ja mustavalkoisen rusettitopin. Keskimmäinen sai harmaan tunikan. Tunikasta tykkään kyllä tosi paljon, malli on kiva eikä hintakaan paha: alerekistä vitosella.


Eipä siihen erityisen mukavaan päivään kovin paljoa tarvita. Yleensä aamupäivä on hankalin huonosti nukutun yön jälkeen. Yritänkin aina järjestää aamupäivälle jotain ohjelmaa (puistoilua, kerhoilua, kaupungilla luuhaamista tai ystävien tapaamista), niin kyllä se loppupäivä sitten sujuu jotenkin. Näissä kaikissa aktiviteeteissa tärkeää on teema "seuraa äidille". Minusta ei olisi kykkimään yksin kotona lasten kanssa. Ehdottomasti on saatava seuraa niin pysyy järjissään. Ei haittaa vaikka niillä seuralaisilla muisti pätkii univelkojen vuoksi ja jutut jäävät jatkuvasti kesken lasten perässä juostessa. Onni on omistaa samanhenkisiä ja samassa elämäntilanteessa olevia ystäviä :D

4 kommenttia:

 1. Niin, on mahtavaa että päästiin samaan junavaunuun :D Yhtä väsyneitä ja huonomuistisia niin sillon on hyvä olla <3

  VastaaPoista
 2. Sanopa muuta! Meillä on kans selvät systeemit, pakko olla jotain tekemistä aamupäiviksi. Täälä on vähä huonosti puistoiluseuraa, ja toisekseen, ollaan niin hitaita aamusin, ettei olla millään ennen 10.30 missään :D mut onneks sitteki vielä ehtii.

  VastaaPoista
 3. Sama täällä. Kiva että on muitakin samanlaisia. ;)

  VastaaPoista
 4. Joo kyllä se on heti aamusta polkastava päivä käyntiin, muuten menee koko päivä pipariksi. Tai kyllähän sen aamupäivän vielä kestää tekemättä mitään, mutta se iltapäivä!! Eihän sitä jaksa erkkikään kun tenavat aloittaa sen rallin (meillä se alkaa klo. 15), eli juoksevat ympäri huushollia huutaen ja tavaroita levitellen. Jos on aamulla ollut jotain mukavaa puuhaa niin se kello viidentoista villiintyminenkin on yleensä lievempi.

  Tosi mukava kun jätätte kommentteja :D

  VastaaPoista