perjantai 8. lokakuuta 2010

Sairastuvalla

Terveiset sairastuvalta! Olis paljon blogattavaa, mutta ei ehdi kuvaamaan kun täällä sairastetaan. Mentiin aamulla kylään ystävän luokse, jäätiin heille syömäänkin mutta sitten huomattiin että meidän keskimmäiselle oli noussut kuume. Hän olikin nukkunut tosi huonosti viime yön ja herännyt aikaisin aamulla. Iltapäivä kotona meni väsyneissä tunnelmissa, onneksi sain pienimmän ensimmäistä kertaa nukahtamaan selkäpuolelle niin oli syli vapaana potilaalle. Pienin on tähän asti nukkunut unet etupuolella tai sängyssä, mutta nyt ollaan muutaman viikon ajan harjoiteltu selkäsidontoja. Kyllä helpottaa kun ei ole reilu kahdeksankiloinen mötikkä edessä painolastina.

Toivon todella että tauti ei nyt leviä muihin. Olis niin mun tuuria, koska mies lähtee koko ensi viikoksi työmatkalle ja olen yksin lasten kanssa. Autonkin mies vie luonnollisesti mennessään. Sunnuntaina pitäisi tulla tupa täyteen vieraita, mutta saa nyt nähdä miten käy.Mutta tältä yhdeltä ei kyllä ideat ja inspiraatio lopu. En tajua mistä tuota virtaa riittää, ja miten ihmeessä joku voisi askarrella aamusta iltaan!?! Tänään vuorossa keijukaishahmojen tekemistä. Kivasti noita paljetteja ja kimallusliimaa joka paikassa (esim. mun aarteessa eli Artekin ruokapöydässä).

Ystäväni muuten antoi vinkin hyvään askarteluideaan: laita lapsi makaamaan ison paperin päälle (esim. Ikeasta sellainen valtavan pitkä paperirulla) ja piirrä lapsen ääriviivat. Anna lapsen värittää oma kuva.

2 kommenttia:

  1. Voi että tuo omakuvan väritys vois olla huippu idea. Siinä riittäis hetkeks aikaa tekemistä. Meillä Romppu on kyllä niin tarkka ja suunnitelmallinen, että sillä menis varmaan todella kauan. Mepsu on suurpiirteisempi ja vois olla viidessä minuutissa valmista. :D Paranemisia teile!

    VastaaPoista
  2. Vitsi kun en tiedä mistä sellasta jättipaperia sais, en löytänyt sitä enää Ikean sivuilta. Täytyy varmaan käydä Tiimarissa kattelemassa.

    VastaaPoista