sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Leikkihuone

Mies kotiutui reissultansa, selvittiin lasten kanssa viikko oikein kivasti vaikka ikävä ehtikin tulla. Tuliaisena reissusta oli autonperä täynnä tavaraa Ikeasta. Reipas mies! Viikonloppu sitten ahkeroitiin leikkihuoneen parissa ja saatiin se ihan hyvään kuosiin. Ei se ihan sellainen ole kuin mitä haluaisin, mutta pakko tyytyä kompromissiin lasten kanssa. Meillä ei vanhimman tytön kanssa ole ihan yhtenevä maku sisustus- ja vaateasioissa. Tämä todistettiin taas perjantaina kun käytiin ostamassa hänelle talvikengät Prismasta. Kaupassa ne olivat hänen mielestään hyvät, mutta kotimatka meni itkua tihrustaen. Minusta kengät olivat erittäin hyvä ostos, koska ne olivat: vedenpitävät, laadukas hyväksi havaittu merkki, hyvät jalkaan, suht edulliset laatukengiksi ja saatiin vielä s-etukortilla alennusta. No, esikoisen kaksi tärkeintä kriteeriä eri tuotteita valittaessa ovat a) vaaleanpunainen väri, b) kimaltavat yksityiskohdat. Eli näissä kengissä ei ollut muuta vikaa kuin väri, sillä ne ovat violetit. Eikä ne tietysti kimaltaneet yhtään. No, onneksi piti hankkia vielä kumpparit ja ostin ne sitten vaaleanpunaisena (yrittihän se kenkien käyttäjä ajaa läpi sellaisia Disneyn prinsessojen kuvilla varustettuja kumppareita mutta niissä ei onneksi ollut talveksi tarvittavaa karvavuorta).

Mutta siihen leikkihuoneeseen, tässä muutama kuva


Stuva-kaapeissa on esikoisen vaatteet, Stuva-penkin sisällä on pehmoleluja ja pari muuta isompaa lelua. Trofast-hyllykköön on lajiteltu omiin koreihin legot, pikkuautot, keittiötarvikkeet, vauvalelut ja sekalaiset lelut. Esikoisen vanhaan vaatekaappiin mies toi Ikeasta säilytyslaatikoita joihin lajiteltiin Barbit, My little ponyt, Pethop-eläimet, askartelutarvikkeet ym. Kirjat pääsivät myös kaappiin ja ylimpänä ovat pelit ja palapelit. Noihin valkoisiin laatikoihin ja Trofast-hyllyn vaaleanpunaisiin laatikoihin ajattelin tilata Varpuselta pilvenmuotoisia etikettitarroja että järjestys pysyisi jatkossakin. Ainakin tämän viikonlopun perusteella huoneen uudet ratkaisut ovat toimivia, koska kamalalta kaaokselta olllaan säästytty. Yleensä tavarat ovat olleet hujan hajan ympäri huonetta, mutta nyt tytöt ovat leikkineet muutamilla tavaroilla kerrallaan. Toivottavasti ei ole vain uutuuden viehätystä.

Lisäksi mies toi Ikeasta lampaantaljan, PALJON säilytyslaatikoita ja jotain muuta pienempää tilpehööriä. Inspiroiduin Muruhutun työhuoneesta ja sain lopulta eilen illalla järjestettyä tietokonenurkkauksen parempaan kuosiin. Nyt on niin pimeää että en jaksa siitä enää räpsiä kuvia, mutta huomenna ehkä :D

3 kommenttia:

  1. Oikein hyvä!! Saapi kyllä lelut kivasti omille paikoilleen, siinä on aina eniten haastetta ainaski meillä.

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää! Ja ompa vain kaikki siististi järjestyksessä. Harvinaista täällä meillä päin. ;)

    VastaaPoista
  3. Vitsit, hyvän näköistä on. Toivottavasti pysyy yhtä hyvässä järjestyksessä. Ne nimilaput ois oiva idea :D

    VastaaPoista