sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Kuvausväsymystä

Sain inspiraation kuvata talvivaatetusta, mutta malleilla oli hiukan kuvausväsymystä. Toinen kieltäytyi kokonaan tulemasta kuvattavaksi ja toinen pakoili keittiössä pöydän alla. Otin järeämmät aseet käyttöön ja lahjoin heidät xylitol-pastilleilla, johan irtosi hymyä.

Vanhimmalla on viimevuotiseen tapaan Ticketin to Heavenin haalari. Tilasin Elloksen alekoodilla, eli hintaa ei jäänyt paljon mitään. Viime talven kirkkaanpunainen Ticket menee vielä alkutalven, tuo lila on kokoa isompi. Po.pin villapipo oli vielä kaupassa mieluinen, mutta kotona tyttö ilmoitti ettei aio sitä käyttää. Saas nähdä miten käy.

Pienemmällä on siskon vanha Polarn o Pyretin haalari. Aivan mahtava haalari! Ollut käytössä jo 1,5 talvea eikä siinä ole juuri mitään käytönjälkeä. Ehkä hiukan karheumaa takapuolessa jos oikein tarkkaan katsoo. Tosi lämmin ja vedenpitävä puku, ei kastunut viime talvena sisävaatteet vaikka tyttö makasi haalari päällä mahallaan vesilätäkössä. Hattu on aivan ihana, siskoni antoi sen viime jouluna lahjaksi ja mahtuu vielä hyvin päähän. Paapiin blogista löytyy lisää hattuja, voin suositella!


Parempana takkina isommalla tytöllä on Nova Starin pinkki toppis, aivan ihana! Kokoa pienempi takki olisi kyllä riittänyt sillä tuo on tosi reilu. Mutta meneepä helposti pari talvea. Ja alkutalven voi käyttää Zaran ruskeaa takkia josta laitan kuvia joskus toisen kerran. Pienemmälle ostin Benettonin pinkin toppatakin, aika suloinen! Ei ole kovin paksu, voi varmaan alkaa jo aika aikaisin käyttämään. Perjantaina jo näin kaupungilla yhdellä pikkutytöllä samanlaisen takin.
Vauvalle löysin molemmat haalarit kirppikseltä. Ulkoiluun Ticketin suklaanruskea haalari, tosi lämmin ja muhkea, pitää tuulta ja vettä. Lisäksi Lindexin tähtikuvioinen fleecehaalari vaunu-unille (elättelen siis toiveita että hän alkaisi joskus nukkumaan vaunuissa, tällä hetkellä kelpaa vain syli, kantoliina ja Manduca). Ruskeaan haalariin on asusteena Po.pin ruskearaidallinen myssy, äitiyspakkauksen beiget töppöset ja hanskat, ruskeat nahkakinttaat ja muutama tsi-villamyssy. Molempiin haalareihin sopii ostoslistalla oleva Many Monthsin turkoosi villakypärämyssy.
3 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa lasten ulkoilla talvella. Nyt mammakin nopsaa varustamaan itsensä yhtä hienoilla vaatteilla :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää teidän talvi. :) Meillä kans pojille talveksi tulossa Po.p:a ja Tickettiä väreinä vihreä ja punainen. :) Kiva tämä sun blogi. :) :) T:Riikka

  VastaaPoista
 3. Höh, kirjotin jo kerran kommentin, mutta kone jäi jumittaan. Uus yritys!
  Meillä kans Ticketiä ja Po.Pia, lisäksi Kallelle tuli Molo Kidsin turkoosi haalari, ja se on ihana! Asusteet vielä puuttuu, Kallen haalarit on punanen ja se turkoosi, Akselin vihreä ja sitte semmonen harmaapohjainen jossa on jotain mustaa. Toiveena ois, että menis yksillä asusteilla. Mut toisaalta, ei kyllä yhet kinttaat riitä millään. Meinaan ehkä kokeilla Po.Pista hanskoja, ja sielä oli myös tosi ihkuja myssyjä ja pipoja. Itelle aion käydä kokeilemassa sitä Po.Pin takkia, joku sitä kehu jossain.

  VastaaPoista